מנה עיקרית
מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי
תבשיל עופות עם קוביות דלעת המתבשלים ברוטב פיקנטי ומשובח מעניק לכם תוספת נהדרת למנה עיקרית מוצלחת
- נועם זיגדון
- כ"ג חשון התשפ"ג
- 1 תגובות
עוף עם דלעת ברוטב פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי / נועם זיגדון
המצרכים לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:
- 4 כרעיים מחולקים
- 1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 כף רסק
- 3 גבעולי סלרי כולל העלים
- ½ פלפל ירוק חריף
- 3 שיני שום
- ½ 1 כוסות מים
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ½ כפית כורכום
- ½ כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף אבקת מרק
- ½ כף שטוחה מלח
- ¼ כוס שמן
אופן הכנה לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:
- מטגנים את הבצל עם שמן עד לשקיפות
- מוסיפים השום והפלפל חריף ומחממים מעט
- מוסיפים את התבלינים והרסק ומבשלים במשך כדקה
- מוסיפים ½ כוס מים
- מסדרים את העופות ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את הדלעת והכרפס וכוס מים נוספת
- מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות