י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
טעם משובח

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים

מנה חלבית מושלמת וטעימה במיוחד, מתכון לגלילות חצילים וקישואים הממולאות בתערובת גבינות ופסטו ומוגשות עם ירק קצוץ ועגבניות שרי המעניקים את הטעם המושלם למנה חלבית הולמת

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים
גלילות חציל וקישוא במילוי גבינת פטה עיזים צילום: אפרת ושדי

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים / אפרת ושדי

המצרכים לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים:

  • 1 חציל גדול חתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • 2 קישואים חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

למילוי:

  • 150 גר' גבינת פטה עיזים
  • 2 כפות פסטו
  • אגוזי מלך קצוצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • גבינה צהובה מגורדת

להגשה:

  • פטרוזיליה קצוצה
  • עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים:

אופן הכנת הגלילות - אפרת ושדי
הכנת הגלילות. קרדיט: אפרת ושדי

  1. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את פרוסות החציל והקישואים ומעל מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להשחמה

הכנת המילוי:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי המילוי ומערבבים היטב עד לאיחוד.

הרכבת הגלילות:

  1. על פרוסות החציל והקישואים מניחים מתערובת הגבינה ומגלגלים לרול.
  2. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת
  3. מכניסים שוב לתנור למשך 5 דקות עד להמסה של הגבינה צהובה.
  4. מוציאים מהתנור, מניחים כל גלילה על צלחת הגשה ומעליה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ועגבניות שרי

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון גלילות גלילות חצילים קישוא ממולא קישואים חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}