מלא עניין
מתכון למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם
מוקפץ מושלם ומלא טעם: שילוב של ירקות צבעוניים המוקפצים יחד על מחבת עם רוטב טריאקי וצ'ילי ומעניקים טעם אסיאתי מיוחד ומלא עניין
- חני לוין
- א' חשון התשפ"ג
מוקפץ צבעוני צילום: אתי זוהר
מתכון למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם / אתי זוהר
המצרכים למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם:
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
- 1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות
- כמה פרחי ברוקולי חתוכים (מניחים אותם במים רתוחים כדקה ומסננים)
- 2 גזרים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כפית טראקי
- 1 כפית רוטב צילי
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט שבבי צילי גרוס
- מעט מלח
אופן ההכנה למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם:
- מחממים סיר או מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים
- מקפיצים היטב את כל הירקות עד שמקבלים צבע קצת מקורמל
- מוסיפים את הטראקי, רוטב צילי, פלפל שחור גרוס ומעט שבבי צילי גרוס
- טועמים אם חסר מלח ומוסיפים מעט
- מקפיצים עוד כדקה או שתיים וזה מוכן
הערה: הברוקולי מאוד מוסיף טעם, אם אין ברוקולי ניתן להמיר בשעועית ירוקה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות