תוספת נהדרת לעיקרית
מתכון לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי
תוספת נהדרת למנה עיקרית: מתכון לרול במילוי של תערובת בשר עם רצועות בצל ופטריות, מצופה בפירורי לחם המעניקים קריספיות מושלמת למאכל אהוב ומיוחד
- חני לוין
- כ"ה תשרי התשפ"ג
רול שניצל ממולא בשר צילום: אתי זוהר
מתכון לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי / אתי זוהר
המצרכים לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי:
- חזה עוף פרוס לשניצלים דקים
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 1 קופסת פטריות חתוכות
- 1 בצל חתוך לרצועות
- מלח
- פלפל שחור
- גריל עוף
- שום גבישי
לציפוי:
- ביצה טרופה
- פירורי לחם
- שומשום
- תרסיס שמן
אופן ההכנה רול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי:
הכנת המילוי:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות ובשר טחון ומתבלים במלח, פלפל שחור, גריל עוף ושום גבישי
- מערבבים היטב ומבשלים תוך כדי ערבוב תמידי עד שהבשר נהיה שחום
- מוציאים מהאש ומצננים היטב.
הכנת הרול:
- לוקחים חתיכה של חזה עוף פרוס דק
- מניחים מהמלוי בקצה ומגלגלים לגליל
- מצפים את הרולים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום
- מרססים מעל בתרסיס שמן ומכניסים לנינג'ה לתוכנית אייר פארי
- מטגנים במשך 12 דקות או עד הזהבה
- הופכים לצד השני ומטגנים עוד 5 דקות
- ניתן לטגן במחבת רגילה עם שמן עד להזהבה נאה משני הצדדים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות