הפרי הקשה לפיצוח: בשביל לאכול אותו צריך לעבוד קשה • צפו
פרי דקל המנגרובה הוא פרי שבכדי לאכול אותו צריך לעבוד מאוד קשה, יש לפצח את קליפתו החזקה עד שמצליחים להגיע אל הפרי | בתיעוד נראה אופן פיצוח קליפתו • צפו
- חני לוין
- כ"ג תשרי התשפ"ג
מוציא את הפרי מתוך הקליפה צילום: מתוך הסרטון
דקל המנגרובה - רשתות חברתיותדקל המנגרובה - רשתות חברתיות
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות