מנה מצויינת
מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ
קצת לגוון: מתכון נהדר לדגי מושט בטמפורה עם ירק קצוץ ומגוון תבליני הבית, מטוגנים בשמן עמוק ומגישים לכם מנה מצויינת וטעימה
- חני לוין
- י"ט תשרי התשפ"ג

דגים בטמפורה צילום: אתי זוהר
מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ / אתי זוהר
המצרכים לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:
- דגי מושט לפי כמות הסועדים
- קמח (לציפוי)
- שמן לטיגון
לטמפורה:
- 1 כוס קמח
- כמון
- פלפל שחור גרוס
- מעט צילי חריף
- מלח
- שום גבישי
- 1 כוס סודה מוגזת
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- גריל עוף
אופן ההכנה לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:
- בקערה מערבבים היטב את מצרכי הטמפורה עד לקבלת מרקם כמו טחינה
- חותכים כל דג לשניים ומשרים בלימון ומלח במשך כשעה.
- שוטפים היטב את הדגים ומנגבים
- טובלים כל חתיכה של דג בקמח ולאח"מ בטמפורה
- מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות