טעים ומוצלח
מושלם לשבת: מתכון לפרוסות חצילים בטמפורה
מתכון לסלט נהדר לכבוד שבת קודש: פרוסות חצילים בטמפורה מטוגנות וטעימות במיוחד שיוסיפו המון טעם לסעודה
פרוסות חצילים בטמפורה צילום: אתי זוהר
מתכון לפרוסות חצילים בטמפורה / אתי זוהר
המצרכים לפרוסות חצילים בטמפורה:
- 1 חציל פרוס לעיגולים
- שמן לטיגון
- קמח לציפוי
לבלילה:
- 1 כוס קמח
- כמון
- פלפל שחור גרוס
- מעט צילי חריף
- מלח
- שום גבישי
- 1 כוס סודה מוגזת
אופן ההכנה לפרוסות חצילים בטמפורה:
- בקערה, מערבבים היטב את כל מצרכי הבלילה עד לקבלת מרקם כמו טחינה. (אם יש צורך מוסיפים עוד מעט סודה)
- טובלים את פרוסות החצילים בקמח ולאח"מ בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה.
- מוציאים לקופסא ושומרים לסעודת שבת
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות