מארחות בחג? הנה רעיון
מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד
מתכון ללחם מעניין וטעים, בולו בסגנון טוניסאי המשלב בתוכו צימוקים, שקדים ושברי שוקולד מריר המעניקים יוקרה וטעם מיוחד למאפה מושלם
- עליזה עליון
- י"א תשרי התשפ"ג
- 3 תגובות
בולו טוניסאי צילום: עליזה עליון
מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד / עליזה עליון
המצרכים לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:
- 1 ק"ג קמח
- 6 ביצים
- 1 כוס שמן
- 5 כוסות סוכר
- 3 אבקת אפיה
- 3 סוכר וניל
- 3 קליפות תפוזים מגורדים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס שומשום
- 3/4 כוס שקדים (לשבור אותם)
- 1/2 כוס צימוקים
- שוקולד מריר שבור
אופן ההכנה לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:
- מכניסים למיקסר את הביצים, שמן, מיץ תפוזים ומערבבים מעט
- מוסיפים את הקמח ויתר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק דביק
- מכניסים למקרר למשך חצי שעה
- לאחר חצי שעה מוציאים מהמקרר ובעזרת ידיים משומנות (הבצק דביק) יוצרים צורה של כיכר או לחמניות קטנות.
- מפזרים שומשום ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתכנית טורבו ואופים עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה
- מצננים ופורסים לפרוסות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות