מרענן ועסיסי
מתכון לכרוב סגול כבוש
מתכון נהדר לכרוב סגול כבוש, מתאים כתוספת לכל ארוחה, או כשמתחשק לכם להתפנק על סלט עסיסי ומרענן
- שולמית שחר
- ז' תשרי התשפ"ג
- 1 תגובות
כרוב סגול כבוש צילום: שולמית שחר
מתכון לכרוב סגול כבוש / שחר שולמית
המצרכים לכרוב סגול כבוש:
- 5 קילו כרוב סגול
- 1 כף מלח לימון
- 6 כפות סוכר שטוחות
- 1 ליטר חומץ
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לכרוב סגול כבוש:
- שוטפים את הכרוב השלם( ללא תולעים) ומנגבים אותו היטב
- חותכים אותו לרבעים ומוציאים את הליבה(החלק הבהיר)
- קוצצים את הכרוב ומניחים אותו בקערה גדולה
- מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב עם היד
- מניחים אותו כ1/2 שעה לספוח טעמים ומערבבים אותו שוב מספר פעמים
- מעבירים אותו לצנצנת מעוקרת ואפשר כבר להתענג עליו בכל סוג של ארוחה.
הערה: כשהכרוב נגמר לא זורקים את הנוזלים. מוסיפים להם שוב פעם כרוב ומתקנים תיבול
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות