טעם חדש וחגיגי
מתכון לדלעת מקורמלת
מי לא אוהב שדרוג בשולחן החג? מתכון נהדר לדלעת מקורמלת טעימה ומשובחת מעניקה טעם חדש וחגיגי
- עליזה עליון
- כ"ז אלול התשפ"ב
- 2 תגובות
דלעת מקורמלת צילום: עליזה עליון
מתכון לדלעת מקורמלת / עליזה עליון
המצרכים לדלעת מקורמלת:
- 1 ק"ג דלעת מקולפת חתוכה לקוביות בינוניות
- 600 גרם סוכר
- 1 כפית קינמון
- 1 סוכר וניל
- 1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה לדלעת מקורמלת:
- בסיר מכניסים את קוביות הדלעת, מפזרים את הסוכר, סוכר וניל והקינמון מעל ומניחים כך במשך שעתיים לפחות תוך ערבוב מדי פעם של הדלעת
- לאחר שעתיים מבשלים על הגז ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את מיץ הלימון.
- מבשלים ללא מכסה במשך כ20 דקות עד חצי שעה (מדיי פעם לטלטל את הסיר ) עד שקוביות הדלעת רכות אבל לא מאוד.
- מצננים ומגישים.
הערות: ניתן להגיש לשולחן ללא הנוזלים שנותרו
מי שאוהב ניתן לפזר אגוזים או שומשום
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות