מתוק חמצמץ
מתכון לסלט וולדרוף
סלט וולדורף הוא מאכל שהומצא בארה''ב במלון ולדורף אסטוריה שבניו יורק ולכן נקרא כך, הוא סלט המכיל קוביות של אננס, תפוחים, אגוזים ומיונז, הדור החדש כבר שידרג אותו והחליף את המיונז בקצפת צמחית מוקצפת מה שהופך אותו למנת קינוח חגיגית
- חני לוין
- י"ג אלול התשפ"ב
סלט וולדורף צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט וולדרוף / אורלי מוסאי
המצרכים לסלט וולדרוף:
- 1 קופסא אננס חתוך
- 2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות
- 3 מקלות סלרי פרוסים (לא חייב)
- אגוזים שבורים גס
- 2 כפות מיונז (למי שלא אוהב ניתן להמיר בקצפת צמחית מוקצפת)
אופן ההכנה לסלט וולדרוף:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לאיחוד
- מכניסים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות