לסעודת שבת
מתכון לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה
מתכון נהדר לשווארמה, מתאים כמנה עיקרית לסעודת שבת בהגשה לצד אורז לבן יש לכם ארוחה מוצלחת וטעימה
- חני לוין
- י"ג אלול התשפ"ב
תבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה צילום: אורלי מוסאי
מתכון לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה / אורלי מוסאי
המצרכים לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה:
- 1 ק"ג שווארמה חתוכה לרצועות (אפשר להמיר בהודו אדום)
- 1 בצל גדול פרוס
- 1-2 קופסא פטריות משימורים
- 1/2 חבילה אפונה קפואה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף גדושה תבלין שווארמה
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
- מוסיפים את השווארמה ומטגנים עד לשינוי הצבע
- מוסיפים תבלינים ומערבבים מידי פעם
- מבשלים במשך כרבע שעה ומוסיפים פטריות וכוס מים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים עוד כחצי שעה ומוסיפים את האפונה לקראת סוף הבישול
- אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
- מגישים לצד אורז לבן או קוסקוס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות