קבלו גיוון
מתכון לדג טונה עם ירק קצוץ, חומוס ופרוסות לימון
מחפשים לגוון במנת דגים מוצלחת וטעימה? קבלו מתכון מוצלח לדגי טונה המתבשלים בעשבי תיבול עם גרגירי חומוס גדולים ופרוסות לימון עסיסיות
- שולמית שחר
- כ"ט אב התשפ"ב
דג טונה עם ירק קצוץ, חומוס ופרוסות לימון צילום: שולמית שחר
מתכון לדג טונה עם ירק קצוץ, חומוס ופרוסות לימון / שחר שולמית
המצרכים לדג טונה עם ירק קצוץ, חומוס ופרוסות לימון:
- 10 יחידות בינוניות של דג טונה
- 1 כוס שמן (חד פעמית לשתיה קרה)
- 1/2 כפית פלפל לימון פרסי ושום(של אהרוני)
- 2 כפיות מחוקות כורכום
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 קופסת שימורים של חומוס ענק שלם
- כמה פרוסות של לימון כבוש
- חופן נדיב של כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לדג טונה עם ירק קצוץ, חומוס ופרוסות לימון:
- מורידים לדגים את העור ושוטפים אותם היטב
- משרים אותם במיץ לימון בנדיבות וכף מלח למשך כשעה
- שוטפים היטב את הדגים ומסננים אותם מהנוזלים
- מניחים במחבת רחבה את הדגים ומניחים מעליהם את החומוס הלימון הכבוש והתבלינים(מלבד הכוסברה)
- מבשלים על להבה בינונית נמוכה לאורך כל זמן הבישול עד לצמצום רוב הנוזלים
- מידי פעם מרימים עם כף מהרוטב ומפזרים מעל הדגים
- מפזרים מעל את הכוסברה ומארגנים לחם טוב
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות