טעם של עוד
מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס
הכי טעים שיש: מתכון נהדר לטורטייה מטוגנת בציפוי חלבי מושלם וממולאת בגבינה צהובה ותירס, מנה מוצלחת שתשאיר אתכם עם טעם של עוד
- שולמית שחר
- י"ג אב התשפ"ב
- 1 תגובות
טורטייה במילוי גבינות ותירס צילום: שולמית שחר
מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס / שולמית שחר
המצרכים לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:
מידות אוניברסליות
- אריזה של טורטיות קוטר 20
למתבל (ציפוי הטורטייה) :
- 3 ביצים גודל לארג'
- 1/3 כוס חלב
- 4 כפות פטרוזיליה קצוצה(אפשר יותר)
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- 2 כפות שמן
למלית:
- גבינה צהובה מגורדת
- קופסת שימורים של תירס מתוק( מסוננת מנוזלים)
אופן ההכנה לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:
- מערבבים היטב בקערה רחבה את מצרכי הרוטב לבלילה מימית ונוזלית ( מלבד הגבינה והתירס)
- מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן
- טובלים את הטורטייה במתבל ומעבירים אותה למחבת
- שמים ב1/2 טורטייה גבינה צהובה ותירס בנדיבות ומקפלים את הטורטיה ל2
- מוסיפים למחבת עוד טורטייה ועושים את אותה פעולה (מטגנים יחד 2 טורטיות)
- מהדקים את הטורטיות מסביב במזלג עד שהקצוות יצמדו זו לזו כדי שהמלית לא תברח (זה קורה אם יש סבלנות)
- מטגנים את הטורטיות על להבה נמוכה עד הזהבה מ2 הצדדים
- בכל סבב מוסיפים למחבת כפית שמן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות