קל ומהיר הכנה
מעדן שישדרג כל כריך: מתכון לעגבניות מיובשות
מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה? קבלו מתכון לעגבניות מיובשות בתוצרת ביתית, מעדן נפלא שישדרג לכם את כל כריך ומעניק טעם משובח יותר לארוחה
- רפאל דדוש
- כ"ו תמוז התשפ"ב

עגבניות מיובשות צילום: רפאל דדוש
מתכון לעגבניות מיובשות / רפאל דדוש
המצרכים לעגבניות מיובשות:
- עגבניות שרי חצויות לאורך
- שמן זית
- חומץ בלסמי
- טימין / רוזמרין / עלי דפנה
אופן ההכנה לעגבניות מיובשות:
- מניחים את חצאי העגבניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מלמעלה שמן זית ומעט חומץ בלסמי.
- מתבלים בטימין, רוזמרין או עלי דפנה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 120° ואופים כ- 4 שעות וממתינים עד להתייבשות (לא מוחלטת, יש להשאיר מעט לחות).
- מעבירים לצנצנת ליצור שכבות וממלאים את הצנצנת בשמן זית, עד לגובה העגבניות.
- ניתן להוסיף שיני שום, ענף טימין או רוזמרין. משדרג את הטעם.
- מומלץ כתוספת לסלטים וכריכים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות