קחו ממתק
בריא ומפנק: מתכון לגרנולה ביתית של הביוקר
אוהבים גרנולה? קבלו מתכון ביתי בטעם הכי משובח שיש, שילוב של גרנולה יחד עם מגוון פיצוחים, דבש, קינמון, מייפל וחמוציות הנאפים בתנור ומעניקים לכם ממתק בריא ומושלם
- שולמית שחר
- י"א תמוז התשפ"ב
גרנולה ביתית צילום: שולמית שחר
מתכון לגרנולה ביתית של הביוקר / שולמית שחר
המצרכים לגרנולה ביתית של הביוקר:
מידות אוניברסליות
- 4 כוסות שיבולת שועל
- 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים גס
- 1/2 כוס מקלות שקדים
- 1/2 כוס זרעוני דלעת
- 1/2 כוס זרעוני חמניה
- 1/2 כוס פקאנים קצוצים גס
- 1 כפית מחוקה קינמון
- קורט מלח
- 1/3 כוס דבש
- 1/3 כוס מייפל
- 1/3 כוס שמן
- 1/2 כוס חמוציות
אופן ההכנה לגרנולה ביתית של הביוקר:
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות
- בקערה מערבבים את כל המצרכים היבשים (מלבד החמוציות)
- מוסיפים את המצרכים הרטובים ומערבבים היטב
- משטחים את המסה מעל נייר אפיה שמונח בתבנית חד פעמית גדולה או בתבנית של התנור ואופים 10 דקות
- מוציאים את התבנית מהתנור ומערבבים היטב את המסה ומשטחים אותה שוב כדי לאפות אותה עוד 10 דקות וחוזר חלילה
- (חוזרים על התהליך 5 פעמים ובסך הכל אופים את הגרנולה 50 דקות)
- מצננים היטב ומוסיפים את החמוציות
- מאחסנים בכלי סגור היטב
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות