חלבית וטעימה
מתכון לעוגת יוגורט מייפל ואגוזים
עוגה חלבית טעימה ומיוחדת, משלבת בתוכה יוגורט, סירופ מייפל ואגוזים המעניקים לה את הטעם המשובח לעוגה טעימה ומוצלחת
- שולמית שחר
- ז' תמוז התשפ"ב
עוגת יוגורט מייפל ואגוזים צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת יוגורט מייפל ואגוזים / שחר שולמית
המצרכים לעוגת יוגורט מייפל ואגוזים:
מידות אוניברסליות
- תבנית סיליקון עגולה קוטר 24 ס"מ או תבנית עגולה חד פעמית בינונית
לעוגה:
- 2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
- 1/2 כוס סוכר חום דמררה (100 גרם)
- 1/2 כוס סוכר רגיל (100 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל
- 150 גרם חמאה רכה
- 3 ביצים בגודל לארג'
- 4 כפות סירופ מייפל
- 400 גרם יוגורט
- 1.5 כוסות אגוזי מלך קצוצים (150 גרם)
לציפוי העוגה לאחר האפייה (אופציונלי):
- 1/4 כוס חלב
- 3/4 כוס ריבת חלב
אופן ההכנה לעוגת יוגורט מייפל ואגוזים:
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות
- במיקסר עם וו הקצפה מערבבים את הקמח עם הסוכרים והחמאה ומעבדים לבצק פרורי
- מוסיפים את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
- משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את המסה
- אופים את העוגה כ45 דקות או עד שהיא מוכנה
- מערבבים את מצרכי הציפוי ומורחים אותם מעל העוגה בעודה חמה (לא משתמשים בכל הציפוי...אלא לפי הצורך)
מקשטים לפי טעמכם
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות