תיבול אותנטי
מתכון לסלט פטוש – סלט ירקות מרענן
סלט פטוש הוא סלט ירקות מיוחד המגיע מהמטבח הערבי, הוא חריף, מלא בכל טוב, רענן וצבעוני, מוגש יחד עם קרעי פיתה קריספית ומתובל בתיבול אותנטי
- עליזה עליון
- ל' סיון התשפ"ב
סלט פטוש צילום: עליזה עליון
מתכון לסלט פטוש – סלט ירקות מרענן / עליזה עליון
המצרכים לסלט פטוש - סלט ירקות מרענן:
- 5 מלפפונים חתוכים לקוביות בינוניות
- 15 יחי עגבניות שרי תמר חצויים
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות
- 3 יחי בצל ירוק חתוך לעיגולים
- 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
- 100 גרם קוביות גבינה בולגרית, פטה או לאבנה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 5 עליי נענע
לתיבול:
- 1 לימון סחוט
- 5 כפות שמן זית
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט סומק וזעתר (לא חובה)
- פיתה חתוכה לרבעים
אופן ההכנה לסלט פטוש - סלט ירקות מרענן:
- חותכים את הפיתה לרבעים וממליחים מעט, מטגנים בשמן חם עד להזהבה
- בקערה גדולה מכניסים את כל הירקות אחד ליד השני ומעל הכל את הפטרוזיליה והנענע
- בעזרת כף גדולה מערבבים היטב לאיחוד ומתבלים
- מפזרים מעל גבינה מלוחה ומגישים יחד עם חתיכות הפיתה המטוגנת
- טיפ: את רבעיי הפיתה לחלק שוב ל2 בטיגון הם קריספים יותר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות