טעים להפליא: מתכון לפנקייק בטטה ושיבולת שועל
פנקייק הוא אחד מהמטעמים הטעימים והקלילים שהמטבח שלנו יודע להוציא מפתחו, אבל גם שם אפשר לגוון ולחדש בטעמים מיוחדים ולא שגרתיים • הפעם הבאנו לכם מתכון מעולה לפנקייק חבלי עם בטטה ושיבולת שועל שתלקקו את האצבעות
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ' סיון התשפ"ב
- 1 תגובות

מתכון לפנקייק בטטה צילום: באדיבות רמי לוי
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
מתכון לפנקייק בטטה
רשימת מצרכים:
- 1 בטטה גדולה (כ-400 גרם), מבושלת או אפויה
- 2 ביצים
- ⅓ כוס מייפל
- 2 כפות חמאה
- 1 כפית קינמון
- 1 כפיתתמצית וניל
- 1 כפית ג’ינג’ר מגורד דק בפומפיה
- ½ כפית מלח
- 1 כוס קמח
- ½ כוס שיבולת שועל דקה (להכנה מהירה)
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כפית סודה לשתייה
- 1 כוס רוויון
- חמאה לטיגון
- להגשה:
- מייפל
- שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
- קולפים את הבטטה ומועכים אותה לפירה חלק, מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
- מחממים מחבת גדולה וממיסים בה מעט חמאה. מורידים, באמצעות שתי כפות, עיגולים מהבלילה למחבת החמה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהפנקייקס זהובים משני הצדדים.
- מגישים עם שמנת חמוצה וסירופ מייפל.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות (11)
1.
01/01/24 13:35
2.
01/01/24 14:02
3.
01/01/24 14:32
4.
01/01/24 14:33
5.
01/01/24 14:53
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות