מנת קינוח חגיגית
מתכון למאפינס בננות במלית טראפלס על מצע פרלינה
מחפשים עוגה שתשדרג לכם את האירוח? קבלו מתכון למאפינס בננות במלית של טראפלס שוקולד על מצע של פרלינה משגע שיעניקו לכם יחד מנת קינוח חגיגית ומיוחדת
- שולמית שחר
- כ' סיון התשפ"ב
מאפינס בננות צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס בננות במלית טראפלס על מצע פרלינה / שולמית שחר
המצרכים למאפינס בננות במלית טראפלס על מצע פרלינה:
מידות אוניברסליות
לטראפלס שוקולד פקאן:
- 400 גרם שוקולד מריר משובח
- 200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
- 20 גרם חמאה
- 80 גרם פקאן מסוכר גרוס
לעוגת בננות:
- 1 כוס סוכר (200 גרם)
- 3 כפות מלאות סוכר חום כהה או דמררה
- 1 שקית סוכר וניל
- 150 מ"ל שמן
- 3 ביצים גודל לארג'
- 3 כפות ליקר בננות
- 3 בננות גדולות מרוסקות במזלג
- 1 ועוד 1/4 כוסות קמח (175 גרם)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 כוס קוקוס (90 גרם)
- 50 גרם פיצפוצי שוקולד קטנטנים
לגנאש פרלינה:
- 100 גרם שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם מחית פרלינה
אופן ההכנה למאפינס בננות במלית טראפלס על מצע פרלינה:
הכנת טראפלס שוקולד פקאן:
- מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה / שמים בה את השוקולד וממתינים דקה ומערבבים עד לאיחוד/ מוסיפים את החמאה והפקאן הגרוס ומערבבים היטב/ מוזגים לתבניות ומקפיאים
הכנת עוגת בננות:
- מחממים תנור ל-170 מעלות
- בקערה גדולה טורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית את הסוכרים עם השמן והביצים / מוסיפים את הליקר והבננות ומערבבים עד לאיחוד/ מוסיפים את את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים/ מוסיפים את הקוקוס ואת פצפוצי השוקולד ומערבבים עד לאיחוד ולא יותר/ יוצקים את הבלילה לתבניות הסיליקון המשומנות ואופים את המאפינס כ30 דקות או עד הזהבה
- מצננים ומקפיאים את המאפינס לפני חילוץ
הכנת גנאש פרלינה:
- ממיסים במיקרו בפולסים את כל המצרכים ומערבבים בין לבין עד לאיחוד
אופן ההרכבה:
- ממלאים בכל שקע במאפינס מעט מהגנאש ומניחים מעליו את הטראפלס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות