מתכון לעוגת גבינה קלאסית
לקראת חג השבועות אין בית שמוותר על עוגת הגבינה הקלאסית האפויה, קבלו מתכון לעוגה מוצלחת, קלה והכי חשוב טעימה
- חני לוין
- ד' סיון התשפ"ב
עוגת גבינה קלאסית צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת גבינה קלאסית
המצרכים לעוגת גבינה קלאסית:
- 7 ביצים
- 1/2 כוסות סוכר בחלמונים
- 1 כוס סוכר בחלבונים
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 כפות קמח
- 3 כפיות קורנפלור
- 750 גר גבינה לבנה
- 1 גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה לעוגת גבינה קלאסית:
- מפרידים את החלמונים והחלבונים
- את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר
- בקערת החלמונים מערבבים את כל שאר המצרכים
- מקפלים בעדינות את החלבונים והחלמונים
- ומעבירים את הבלילה לתבנית עגולה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ובתחתית התנור מניחים תבנית עם מים.
- אופים במשך 10 דקות בחום 200° ולאח''מ מורידים את החום ל150 מעלות ואופים במשך שעה.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור מכובה למשך שעה נוספת
הערה: במהלך האפייה אין לפתוח את דלת התנור כלל.
קרדיט: אתיאלה סקיטל
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות