תוספת נהדרת
מתכון לקציצות דגים מעולות
קציצות דגים מושלמות וטעימות במיוחד, שילוב הדג הטחון יחד עם הירק הקצוץ ומגוון התבלינים מעניקים לכם תוספת נהדרת לכל ארוחת צהריים
- נועם זיגדון
- א' אייר התשפ"ב
קציצות דגים צילום: נועם זיגדון
מתכון לקציצות דגים מעולות / נועם זיגדון
המצרכים לקציצות דגים מעולות:
כ-20 קציצות
- 1 ק"ג דג פילה בקלה
- 2 בצלים גדולים
- ¼ צרור פטרוזיליה
- ¼ צרור כוסברה
- 4 שיני שום
- 2 ביצים L
- ½ כוס פירורי לחם
- ½ כפית סודה לשתייה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- גרידת לימון מחצי לימון
- ½ כף מלח
לטיגון:
- שמן
- קמח או פירורי לחם
אופן ההכנה לקציצות דגים מעולות:
- משרים את הדגים במים וחומץ, שוטפים וסוחטים היטב מנוזלים
- במעבד מזון טוחנים את הדגים
- קוצצים את הבצל השום והירק (לחתיכות קטנות לא יותר מידי)
- ומוסיפים אותם לדגים, מתבלים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- מחלקים ל-20 כדורים ומשטחים מעט כל כדור
- טובלים בקמח או בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
- מוציאים על נייר סופג ומגישים לצד אוכל שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות