רמי לוי מגישים
מתכון לטרטר בקר עם קרקר פיצוחים
מרשים וטעים: טרטר בקר עם עשבי תיבול, חלמון ביצה וקרקר פיצוחים
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- א' ניסן התשפ"ב
טרטר בקר צילום: יח"צ
מצרכים לקרקר הפיצוחים:
- תרסיס שמן
- 1 כוס זרעי פשתן
- 1/2 כוס צ'יה
- 1 כוס פקאן קצוץ
- 1 כוס גרעיני חמנייה
- 5 כפות שומשום
- 200 גרם קמח שקדים
- 1 כף צ'ילי גרוס
- 1/2 כף שום גבישי
- 4 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1/2 כף זעתר
- מים עד לכיסוי
אופן ההכנה:
- בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי הקרקר, מכסים במים עד שהמרכיבים מכוסים ומשאירים בצד עד לספיגת כל הנוזלים
- משמנים 2 ניירות אפייה ומניחים ביניהם את התערובת, מרדדים לקרקר דק
- מעבירים את הניירות לתבנית אפייה רחבה ומסירים בזהירות את הנייר העליון
- אופים ב- 160 מעלות 35-40 דקות עד שהקרקר יבש, מצננים ושוברים לחתיכות מגישים לצד הטרטר.
טרטר בקר ים תיכוני
מצרכים לטרטר הבקר:
- 300 גרם בשר סינתה טרי קצוץ דק.
- 2 כפות שמן שומשום
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית חרדל חלק
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות