י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
רמי לוי מגישים

מתכון לטרטר בקר עם קרקר פיצוחים

מרשים וטעים: טרטר בקר עם עשבי תיבול, חלמון ביצה וקרקר פיצוחים

מתכון לטרטר בקר עם קרקר פיצוחים
טרטר בקר צילום: יח"צ

מצרכים לקרקר הפיצוחים:

  • תרסיס שמן
  • 1 כוס זרעי פשתן
  • 1/2 כוס צ'יה
  • 1 כוס פקאן קצוץ
  • 1 כוס גרעיני חמנייה
  • 5 כפות שומשום
  • 200 גרם קמח שקדים
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1/2 כף שום גבישי
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כף זעתר
  • מים עד לכיסוי

אופן ההכנה:

  • בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי הקרקר, מכסים במים עד שהמרכיבים מכוסים ומשאירים בצד עד לספיגת כל הנוזלים
  • משמנים 2 ניירות אפייה ומניחים ביניהם את התערובת, מרדדים לקרקר דק
  • מעבירים את הניירות לתבנית אפייה רחבה ומסירים בזהירות את הנייר העליון
  • אופים ב- 160 מעלות  35-40 דקות עד שהקרקר יבש, מצננים ושוברים לחתיכות מגישים לצד הטרטר.

טרטר בקר ים תיכוני

מצרכים לטרטר הבקר:

  • 300 גרם בשר סינתה טרי  קצוץ דק.
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
טרטר רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}