המגש יתחסל
מתכון לעוגיות יין כשרות לפסח
מתכון לעוגיות יין יוקרתיות וטעימות בציפוי שוקולד מריר המתאימות במיוחד לחג הפסח הקרב, לא תספיקו להוציא והמגש יתחסל
- חני לוין
- כ"ו אדר ב' התשפ"ב
עוגיות יין כשרות לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות יין כשרות לפסח
המצרכים לעוגיות יין כשרות לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- קמח תפוחי אדמה - למשטח עבודה
לעוגיות:
- 1 כוס שקדים טחונים
- 1.5 כוסות קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/4 כוס יין אדום יבש
- 1 ביצה L
- 1/4 כוס שמן
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 כף שמן
אופן ההכנה לעוגיות יין כשרות לפסח:
- בקערה מכניסים את השקדים הטחונים עם קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה וסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את היין, השמן והביצה ומערבבים היטב, עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים למשטח מקומח בקמח תפוחי אדמה.
- מצפים את הבצק מכל צדדיו בקמח ומרדדים לבצק בעובי ½ ס"מ
- קורצים עיגולים עם קורצן עם חור ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-20 דקות.
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השמן והשוקולד, טובלים עד חצי מהעוגיות למראה עשיר יותר, מניחים על נייר אפיה ומעבירים למקרר להתקשות.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: Con Delight
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות