ארוחה חלבית מושלמת
מתכון לטורטייה במילוי כל טוב
מי לא אוהב ארוחת בוקר / ערב חלבית ומשביעה, קבלו מתכון מעולה ומהיר של טורטייה במלית של גבינות, עם שרי ובצל ירוק בתיבול עדין, מטוגנת על מחבת ומעניקה לכם ארוחה מפנקת ומושלמת
- שולמית שחר
- כ"ו אדר ב' התשפ"ב
טורטיה במילוי כל טוב צילום: שולמית שחר
מתכון לטורטייה במילוי כל טוב / שחר שולמית
המצרכים לטורטייה במילוי כל טוב:
- 1 חבילת טורטיות 12 יחידות קוטר 20
- 1 צנצנת של מעדן עגבניות מיובשות (או ממרח אחר בסגנון)
- עגבניות שרי חתוכות לרבעים
- 1 חבילת בצל ירוק קצוץ ומטוגן
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
- פלפל שחור גרוס
- מלח ספייסי או רגיל
אופן ההכנה לטורטייה במילוי כל טוב:
- שמים במחבת טפלון כפית שמן ומורחים אותה על כל המחבת ( כל צד של טיגון מוסיפים כפית שמן)
- מניחים טורטייה על גבי השיש ומורחים במרכז של החצי שלה כפית ממעדן העגבניות
- מפזרים עגבניות שרי ובצל ירוק מוסיפים מעט מכל סוג של הגבינות ומתבלים במלח ופלפל וסוגרים את הטורטייה.
- עושים אותו מהלך עם טורטייה נוספת.
- מחממים את השמן במחבת ומניחים בה 2 חצאים של טורטיה ממולאים
- מידי פעם לוחצים עם היד את הטורטיות מעל כדי שהגבינות יצמדו ל2 הצדדים של הטורטיה
- מטגנים עד הזהבה מ2 הצדדים
- מגישים לצד סלט שאוהבים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות