מנה קלאסית
מתכון לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט
מתכון מעולה וקל להכנה של רבעי תפוחי אדמה המתבשלים יחד עם חלקי עוף ברוטב עגבניות אדום לוהט, מנה קלאסית לארוחת צהרים המתאימה להגשה לצד אורז לבן
- שולמית שחר
- כ' אדר א' התשפ"ב
- 2 תגובות
עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום צילום: שולמית שחר
מתכון לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט / שחר שולמית
מידות אוניברסליות
מצרכים לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט:
- 6 יחידות ירכיים ללא עוף
- 6 יחידות תפוחי אדמה גדולים
- צנצנת רוטב עגבניות לקציצות (של קנור 415 גרם)
- 6 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות פפריקה מתוקה גרוסה
אופן ההכנה לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים ומניחים אותם בסיר
- שוטפים את העופות ומניחים אותם מעל תפוחי האדמה
- מתבלים את התבשיל ויוצקים מעל את רוטב העגבניות
- מבשלים תחילה בסיר מכוסה על אש נמוכה עד שהעופות יגירו נוזלים ואז אפשר להגביה את הלהבה למצב בינוני
- מידי פעם מרימים עם כף את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים אותו מעל התבשיל
- משך הבישול לוקח כשעה
בהצלחה רבה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות