מנת יוקרה חגיגית ומושלמת
מתכון לכבד צלוי ביין וסילאן
מתכון מעולה וקל הכנה של כבד ברוטב יין משובח, בהגשה על פירה קטיפתי וסלט ירקות עשיר תקבלו מנת יוקרה חגיגית ומושלמת
- חני לוין
- י"ג אדר א' התשפ"ב
כבד ביין צילום: אפרת ושדי
מתכון לכבד צלוי ביין וסילאן / אפרת ושדי
המצרכים לכבד צלוי ביין וסילאן:
- 1/2 ק"ג כבד צלוי
- 1 בצל גדול חתוך לטבעות
- 1 כף סוכר חום
- מעט סילאן (לפי הטעם)
- 1 כוס יין אדום מתוק / יבש
- מלח (לפי הטעם)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה לכבד צלוי ביין וסילאן:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את טבעות הבצל עד לשקיפות
- מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מבשלים על להבה בינונית עד לצמצום היין.
- מוסיפים את הסילאן, המלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את הכבדים לרוטב לבישול קצרצר, מערבבים מעט בכדי שהרוטב יגיע לכל הכבדים ומורידים מהאש.
- מגישים על מצע של פירה קטיפתי וסלט ירקות עשיר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות