טעם משובח
מתכון לסלט פסטה עסיסי וטעים במיוחד
מתכון מעולה המתאים לארוחת בוקר או ערב, פסטה בשילוב של ירקות עסיסיים המתובלים ברוטב חרדל ותבלינים המעניק טעם משובח ומלא עניין
- חני לוין
- ט"ו שבט התשפ"ב
סלט פסטה עסיסי צילום: עליזה עליון
מתכון לסלט פסטה עסיסי וטעים במיוחד / עליזה עליון
המצרכים לסלט פסטה עסיסי וטעים במיוחד:
לסלט:
- 1 חבילת פסטה בצורת בורג או פנה
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 20 יח' זיתים שחורים או ירוקים חתוכים
- עירית או בצל ירוק קצוצים
- 1 בצל סגול קצוץ
- 1 שן שום קצוצה (לא חייב)
- 3 יח' מלפפון חמוץ קצוץ
- מעט גבינה בולגרית חתוכה לקוביות או בייבי מוצרלה
- עגבניות שרי חתוכות (למי שאין ניתן לחתוך עגבנייה רגילה לקוביות)
לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כפית חרדל
- 1/2 כפית אורגנו וטימין
- מעט פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה לסלט פסטה עסיסי וטעים במיוחד:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים היטב ממים.
- מכניסים את הפסטה לקערה יחד עם יתר המצרכים לסלט ומערבבים לאיחוד.
הכנת הרוטב:
- בכוס מערבבים את כל מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד ומזלפים מעל הסלט המוכן.
- מערבבים שוב בעדינות לאיחוד הטעמים ומגישים.
- ניתן לשדרג את הסלט ולהוסיף: עגבניות מיובשות קצוצות , פלפלים קלויים, אנשובי בזיליקום ועוד...
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות