להעשרת השולחן
מתכון לקציצות בטטה מעניינות במיוחד
מתכון מעולה לקציצות בטטה מעניינות ומלאות צבע, מורכבות משני סוגי בטטות ומעשירות את השולחן בטעמם המשובח והעסיסי
- שולמית שחר
- י"א שבט התשפ"ב
קציצות בטטה מעניינות צילום: שולמית שחר
מתכון לקציצות בטטה מעניינות במיוחד / שחר שולמית
המצרכים לקציצות בטטה מעניינות במיוחד:
מידות אוניברסליות
מתקבלות 24 יחידות תלוי בגודל
- 500 גרם בטטה סגולה ללא קליפה
- 500 גרם בטטה רגילה ללא קליפה
- 4 ביצים גודל לארג'
- 2 כוסות פירורי לחם
- 1/2 כוס קמח
- 1 כף שומשום לבן
- 1 כף שומשום שחור
- 1 כך שטוחה מלח
- 1/2 כף פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה לקציצות בטטה מעניינות במיוחד:
- במעבד מזון גוררים את הבטטות במגרדת הדקה ומעבירים לקערה
- מערבבים היטב את כל המצרכים עם הבטטות
- מחממים מחבתות שקעים ושמים כפית שמן בכל שקע
- מניחים מידה של 1/4 כוס בכל שקע ומשטחים אותה עם מזלג לגודל של השקע ומטגנים עד להזהבה מ2 הצדדים
- (מטגנים על חום נמוך לאט ובסבלנות)
- אם אין לכם תבניות שקעים...מניחים במחבת גדולה כמות שווה מהעיסה בכמה מקומות ומשטחים עם מזלג
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות