כשר לפסח
מתכון לגפילטע פיש ביתי ללא גלוטן
המאכל היהודי האהוב בגרסה ביתית ומשובחת • המתכון כשר לפסח ללא גלוטן וללא חשש שרויה
- דוד קוזולובסקי
- י' שבט התשפ"ב
גפילטע פיש צילום: Yossi Zamir/Flash90
ק"ג קרפיון טחון {אני קונה טחון עם עור } לבקש מהדייג לשמור לכם את העצמות והראשים
לטחון במעבד מזון את המרכיבים הבאים
1 בצל בינוני
1 גזר גדול
2 ביצים
1 כוס סוכר
ולערבב בקערה את הדג הטחון והבלילה הטחונה ולהוסיף
1 כף גדושה מלח גס
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
לבישול:
1 בצל
2 גזר פרוסים אלכסון
4 שיני שום
1 כוס סוכר {ניתן להוסיף לפי הטעם}
2 כפות מלח גס
1 כף פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
לשים את עצמות הדג וראשים בתחתית ומעל פרוסות ממולאות וקציצות, מים בגובה הדגים, להרתיח ולבשל על אש קטנה עוד 3 שעות.
הכירו את השף דוד קוזולובסקי>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות