מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה
מתכון מעולה לעוגיות תמרים נמסות בפה, מאפה שאהוב על כולם ומתאים לכל עת, עוגיות מעולות לשמירה במקפיא לשעת צורך ולאורחים מפתיעים
עוגיות תמרים צילום: נועם זיגדון
מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה
המצרכים למגולגלות תמרים נמסות בפה:
כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
- 1 ק"ג קמח
- 2 מחמאה (400 גרם)
- ½ כוס סוכר
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- ¼ בקבוק תמצית רום
אופן ההכנה למגולגלות תמרים נמסות בפה:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
- מכניסים למקרר למשך חצי שעה
- מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, כל כדור מרדדים דק, רצוי בין שני דפי נייר אפיה
- מורחים בממרח תמרים + קינמון ניתן לפזר אגוזים מוסיף מאוד
- מגלגלים לרולדה וחורצים חריצים
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° ואופים כ-20 דקות
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב, מפזרים אבקת סוכר ומתענגים
קרדיט: כוכבה כהן
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות