קל להכנה וטעים לאכילה
מתכון לקונוס טורטיה במילוי גבינות
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים: קונוס טורטיה במילוי גבינות. קל להכנה וטעים לאכילה...
- כתבה מקודמת
- ט"ו טבת התשפ"ב
קונוס טורטייה צילום: יח"צ
מספר מנות: 6
זמן עבודה: 20 דקות
מצרכים
- 6 טורטיות
- כף חמאה טרה מומסת
- כף פפריקה
- מלח
- 2 שיני שום כתושות
למלית:
- גביע קרם גבינת שמנת 5% טרה
- גביע שמנת חמוצה 15% טרה
- 100 גרם גבינה צהובה נעם 28%
- נֹעם מגורדת 28%
- חופן זיתים
- פלפל אדום
- פלפל ירוק
לקישוט:
- עלי בייבי
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את החמאה המומסת, השום והתבלינים
- מגלגלים את הטורטיה לצורת קונוס ומהדקים בקיסמים לחיזוק
- מורחים את תערובת החמאהעל הטורטיה
- אופים 12-10 דקותבתנור שחומם מראש, עד שהטורטיה מתייצבת
- מוציאים ומקררים
- קוצצים את הזיתים
- חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומערבבים עם הגבינות והשמנת
- מרפדים את הטורטיות בעלים וממלאים בגבינות
בתיאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות