מתכון ללחם עם זיתים ואורגנו
מתכון מעולה של לחם בשילוב של זיתים ואורגנו המתאים לארוחות בוקר או ערב בהגשה לצד חמאה רכה וסלט עשיר תקבלו ארוחה יוקרתית ומשובחת
- חני לוין
- ט"ו טבת התשפ"ב
לחם עם זיתים ואורגנו צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחם עם זיתים ואורגנו
המצרכים ללחם עם זיתים ואורגנו:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 2 ק"ג קמח
- 2 כפות מלח
- 4 כפות סוכר
- 4 כפות שמרים
- 2 כפות אורגנו
- ½ קופסת טבעות זיתים ירוקים / שחורים
- ¼-5 כוסות מים פושרים
- ½ כוס שמן
- 1 כף משפר אפיה
אופן ההכנה ללחם עם זיתים ואורגנו:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק רך
- מתפיחים במשך כשעה ולשים שוב להורדת האוויר, מתפיחים פעם שניה במשך כחצי שעה ומחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה את הכדורים ומתפיחים שוב
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קמח לבן
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-25 דקות עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: שמרית
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות