עסיסי ומשובח
מתכון לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים
מתכון מעולה ומשובח במיוחד לדג סלמון בעשבי תיבול עם קשיו וצנוברים המעניקים את טעמם המשובח לדג עסיסי ומלא עניין
- חני לוין
- ה' טבת התשפ"ב
דג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים צילום: אורה ארגוב
מתכון לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים / אורה ארגוב
המצרכים לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים:
- 4 חלקי דג סלומון בלי עור
- 50 גרם קשיו גרוס
- 50 גרם צנוברים לא קלויים
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות שום כתוש
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס פטרוזיליה יבשה
- 1 כפית פפריקה
אופן ההכנה לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים:
- בקערה מכניסים מעט מיץ לימון ו2 כפות חומץ ומערבבים. מכניסים את חלקי הדג לקערה ומשרים את הדגים במשך 15 דקות. לאח''מ שוטפים אותם היטב ומסננים.
- בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב לאיחוד, מוסיפים פנימה את הדגים השטופים והמסוננים ומשרים אותם ברוטב במשך כשעתיים במקרר.
- מעבירים את הדגים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מלמעלה על כלח חלק של דג קשיו וצנוברים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות