תוצאה מושלמת
מתכון לחביתיות עם בצל ירוק ופלפלים קלויים
מתכון מוצלח המתאים לארוחת בוקר או ערב משודרגת ומעניינת יותר, חביתיות בשילוב של קמח עם שום כתוש, מגוון תבלינים, בצל ירוק ופלפלים קלויים, דקה של ערבוב ולטיגון עם מעט חמאה והתוצאה מושלמת
- שולמית שחר
- כ"ח כסלו התשפ"ב
חביתיות עם בצל ירוק ופלפלים קלויים צילום: שולמית שחר
מתכון לחביתיות עם בצל ירוק ופלפלים קלויים / שולמית שחר
המצרכים לחביתיות עם בצל ירוק ופלפלים קלויים:
מידת כוס אוניברסלית
יוצאות 8 יחידות
- 2 כוסות קמח
- 2 כוסות מים
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן
תוספות:
- 1 חבילת בצל ירוק קצוץ ומטוגן
- 4 פלפלים קלויים וקצוצים
אופן ההכנה לחביתיות עם בצל ירוק ופלפלים קלויים:
- בקערה, מערבבים את כל החומרים היטב עד לאיחוד.
- משמנים מעט מחבת טפלון בגוש של חמאה (או מחמאה לפרווה)
- ממלאים מצקת מהעיסה ומורידים ממנה את העיסה בעזרת כף ומיד מורחים עם הכף את העיסה במחבת לגודל עגול וגדול עד כמה שניתן
- מטגנים עד הזהבה והופכים לטגן את הצד השני
- לפני כל טיגון חביתייה מורחים את המחבת בחמאה
טיפ: ניתן לשנות את המילויים ולגוון עם בטטה קצוצה / בצל ירוק טרי קצוץ / פטרוזליה קצוצה / כוסברה קצוצה / שמיר קצוץ / חצילים מטוגנים קצוצים / פלפלים אדומים קצוצים וכל מה שאתם אוהבים תנסו לשלב
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות