מהירת הכנה
מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד
עוגת שכבות מהירת הכנה וטעימה במיוחד, שילוב של שכבת בצק פריך ומעליה שכבת נס קפה מיוחדת, בציפוי של שוקולד וברס אגוזים, יוצרים לכם יחד קינוח מוצלח וקל
- נועם זיגדון
- ט"ז כסלו התשפ"ב
- 4 תגובות
עוגת שכבות נס קפה ושוקולד צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד:
מתאים לתבנית בנונית
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- ½-2 כוסות קמח
- ½ כוס סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 1 ביצה L
- 1 כפית תמצית וניל
לשכבת הנס קפה:
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 3/4 כוס קמח
- 2 ביצים L
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 כפות נס קפה
לציפוי:
- 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
- 2 כפות שמן
לקישוט:
- ברס אגוזים / בוטנים
אופן ההכנה לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד:
הכנת הבצק:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכים הבצק ומשטחים בתבנית בינונית (הבצק מעט מתפורר יש להדק היטב)
הכנת שכבת הנס קפה:
- בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי שכבת הנס קפה ומשטחים מעל שכבת הבצק שבתבנית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך 25 דקות
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
- מורחים על העוגה ומפזרים ברס אגוזים או בוטנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות