מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים
מתכון מוצלח שהילדים הכי אוהבים, רולדת שוקולד וביסקוויטים המצופה בשוקולד ופקאנים מסוכרים מעניקה לכם קינוח קליל, מהיר והכי טעים שיש
- חני לוין
- י"ד כסלו התשפ"ב

רולדת שוקולד צילום: אתי זוהר
מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים / אתי זוהר
המצרכים לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:
- 2 חב' שוקולד מריר (200 גר')
- 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה
- 1/4 כוס קוקוס
- 2 שרוולי ביסקוויטים גרוסים (יש להוסיף לפי הצורך)
לציפוי:
- 1 חב' שוקולד מריר
- 1 כף שמן
- פקנים מסוכרים / קוקוס
אופן ההכנה לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:
- ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מוסיפים את הקוקוס והביסקוויטים ומערבבים היטב.
- מכניסים להקפאה של 10 דקות ומגלגלים לרולדה או מכדררים לעיגולים.
- מכניסים למקפיא למשך כשעה או יותר.
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
- טובלים כל כדור או מזלפים מעל הרולדה ומפזרים את הפקאנים המסוכרים או את הקוקוס מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות (6)
1.
17/11/22 14:27
2.
17/11/22 16:38
3.
17/11/22 17:36
17/11/22 20:49
0
0
4.
17/11/22 21:37
5.
17/11/22 23:22
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות