משהו מתוק
מתכון לסופגניות אפויות מושלמות
מתכון מעולה לסופגניות ללא מעט טיגון, הטעם שלהן נפלא והן מומלצות במיוחד | אין צורך לטגן בשביל ליהנות ממשהו מתוק בחג החנוכה המתקרב
סופגניות אפויות צילום: מירב מלכה
מתכון לסופגניות אפויות מושלמות / מירב מלכה
המצרכים לסופגניות אפויות מושלמות:
16 סופגניות
- 500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
- 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
- 80 ג’ סוכר (4 כפות)
- 1 כף אבקת אינסטנט וניל
- 1 ביצה
- 1 כפית גדושה מלח
- 100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
- 170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)
אופן ההכנה לסופגניות אפויות מושלמות:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בצד מכוסה ומתפיחים במשך כשעה
- מרדדים מהבצק מלבן וקורצים עיגולים.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° למשך 20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומזריקים ריבה.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
- ניתן לצפות בשוקולד מומס עם מעט שמן ולפזר סוכריות מלמעלה למראה חגיגי וצבעוני יותר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות