טעם נפלא
מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט
חביתת ירק בשינוי אדרת, מיוחדת וטעימה הנקראת גם 'אכבר אומלט', רולדה במילויים שונים, מתאימה לארוחת בוקר או ערב ומעניקה יוקרה וטעם נפלא
- נועם זיגדון
- י"ד חשון התשפ"ב

רולדת ירק אכבר אומלט צילום: נועם זיגדון
מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט / נועם זיגדון
המצרכים לרולדת ירק - אכבר אומלט:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 5 ביצים L
- ½ צרור פטרוזיליה או כוסברה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות שמן
- ½ שקית אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
אפשרויות מילוי:
- כבד קצוץ
- תפוח אדמה
- גבינות וירקות
- סביח ועוד
אופן ההכנה רולדת ירק - אכבר אומלט:
- מכניסים לקוצץ את כל המצרכים וטוחנים היטב
- משטחים באופן שווה על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 5 דקות על 180°
- מגלגלים את האומלט בעודו חם עם הנייר עד לצינון.
- לאחר הצינון פותחים את הרולדה וממלאים במילוי האהוב עליכם.
- מגלגלים שוב וחותכים לפרוסות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות