ממכרות וטעימות
מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך
עוגיות מושלמות וממכרות במיוחד, עוגיות תמרים, נשמרות מעולה במקפיא ומתאימות להגשה בכל עת וכקינוח לכל אורח מפתיע
- נועם זיגדון
- ח' חשון התשפ"ב
- 1 תגובות
עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך
המצרכים לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 כף שמרים
- מעט תמצית וניל
- 3 ביצים
- 2 מרגרינה
- 1/2 כוס מים
- 2 טיפות תמצית זהר (מומלץ)
למילוי:
- ממרח תמרים
- קינמון
- אגוזים קצוצים
לציפוי:
- ביצה טרופה
- שומשום
אופן הכנה לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וחלק
- מכניסים את הבצק למשך חצי שעה למקרר
- מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים שווים ופותחים כל חלק לעלה דק
- מורחים בממרח תמרים, מפזרים מעט קינמון ואגוזים קצוצים ומגלגלים לרולדה
- חותכים לעוגיות ומסדרים בתבנית, כל עוגייה מברישים בביצה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על- 180° ואופים עד להזהבה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: יפה זיגדון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות