ארוחת צהריים אסיאתית
מתכון לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד
מתכון מוצלח למוקפץ ירקות בשילוב של קציצות בקר מטוגנות המתבשלים יחד ויוצרים ארוחת צהריים אסיאתית מושלמת
- חני לוין
- ל' תשרי התשפ"ב
קציצות בשר ומוקפץ ירוקת בסיר אחד צילום: ורד כהן
מתכון לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד
המצרכים לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד:
לקציצות הבשר:
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 1/4 בצל קצוץ
- צרור כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל
- כמון
- פירורי לחם
- 1 ביצה
למוקפץ:
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 2 גזר חתוך לרצועות
- פטריות חתוכות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
- 1 קישוא גדול חתוך לרצועות
תבלינים:
- ג'ינג'ל
- מעט צ'ילי גרוס
- מעט סוכר חום
- 1/2 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 1/2 כוס רוטב סויה
אופן ההכנה לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
- יוצרים קציצות קטנות ומטגנים אותן משני הכיוונים עד להשחמה.
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומוסיפים את כל הירקות למוקפץ. מקפיצים במשך 5 דקות, מוסיפים את התבלינים והסויה ומערבבים היטב.
- מערבבים היטב ומבשלים במשך 10 דקות.
- מוסיפים את הקציצות המטוגנות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות