צורה מיוחדת
מתכון לחלות עגולות עם רשת
חלות מיוחדות עם רשת מרהיבה מלמעלה המעניקה יופי חדש. מתאימות לשבתות ולחגים כשמתחשק לשדרג עם צורה מיוחדת יותר
- נועם זיגדון
- כ"א תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות
חלות עגולות עם רשת צילום: נועם זיגדון
מתכון לחלות עגולות עם רשת
המצרכים לחלות עגולות עם רשת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 2 ק"ג קמח
- 4 כפות סוכר
- 4 כפות שמרים יבשים
- 1 שקית משפר אפיה של שימרית
- 2 כפות מלח
- 5 כוסות מים פושרים
- ½ כוס שמן
אופן ההכנה לחלות עגולות עם רשת:
- ממיסים את השמרים עם הסוכר וכוס מים
- מוסיפים את הקמח ומעליו שמים מלח ומשפר אפיה
- מוסיפים 4 כוסות מים
- ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
- לקראת הסוף מוסיפים את השמן ולשים לאיחוד
- מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומתפיחים במשך כשעה
- מורידים את האוויר ומפזרים מעט קמח על משטח עבודה
- מחלקים את הבצק ל-9 כדורים ומניחים בתבנית
- לוקחים כדור בצק ומרדדים לפיתה בעובי 1 ס"מ.
- בעזרת גלגלת מיוחדת מעבירים על העיגול שרידדנו ויוצרים את צורת הרשת.
- לוקחים את רשת הבצק ומניחים על לחמנייה. חותכים מהצדדים ומצמידים.
- אופן הכנת לחמניית רשת. קרדיט: נועם זיגדון.אופן הכנת לחמניה עגולה עם רשת - נועם זיגדון
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים שוב כ-20 דקות,
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד להשחמה נאה
- לאחר האפיה מכסים במגבת לשמירת הרכות
- כשמתקרר מכניסים לשקית אטומה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות