טעם משובח
מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק
חלופה נהדרת לפיסטוק (שמחירו יקר מאוד) מבלי לוותר על הצבע הירקרק החלומי, הירוק הזה שמפאר כל קינוח עוגה או פטיפור יעניק לכם יוקרה וטעם משובח יותר
- שולמית שחר
- ט"ז תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות
שקדים במסווה של פיסטוק צילום: שולמית שחר
מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק / מאת: שולמית שחר
המצרכים לשקדים במסווה של פיסטוק:
- 120 גרם שקדים גרוסים לא קלויים
- 2 כפיות מיים רותחים
- טיפה צבע מאכל ירוק נאון
- טיפה צבע מאכל ירוק זיית (צבעי ג'יל)
אופן ההכנה לשקדים במסווה של פיסטוק:
- מערבבים בקערית קטנה את המיים עם צבעי המאכל ושופכים את זה על גבי השקדים הגרוסים ומערבבים היטב
- מניחים שעה למנוחה ומערבבים וחוזרים על הפעולה שוב לאחר שעה
- מדליקים תנור על חום של 100 מעלות ואופים כחצי שעה ומערבבים בין לבין
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות