קלי קלות
מתכון לעוף עם פטריות
מנה בשרית אותנטית ומוצלחת, מתאימה כעיקרית לערב שבת בהגשה לצד אורז או פירה ויש לכם סעודה שלמה בקלי קלות ובמהירות
- נועם זיגדון
- ג' תשרי התשפ"ב
עוף עם פטריות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם פטריות
המצרכים לעוף עם פטריות:
- 6-8 מנות עוף
- 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
- 6 שיני שום שלמים / פרוסים
- 2 קופסאות פטריות שלמות
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- כוסברה קצוצה
- ½-1 כוסות מים
- פלפל שחור גרוס
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף עם פטריות:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
- מוסיפים את השום והכורכום, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות
- מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות תוך כדי הקפצה של הפטריות
- מוסיפים את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים גם את האבקות מרק ומעבירים ללהבה בנונית אש נמוכה
- מבשלים במשך כשעה ומורידים מהאש.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות