נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית עם מתכון ייחודי לפנקייק ששווה לטעום ושווה לנסות
- כתבה מקודמת
- כ"ח אלול התשפ"א

פנקייק צילום: יח"צ
רכיבים:
כוס קמח לבן מנופה
2 כפות סוכר
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
גביע מולר פרוט תות 0.9%
ביצה
25גרם חמאה מומסת
לטיגון :
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
- מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
- ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.
בתאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות