שולחן חגיגי
מתכונים לסימני ראש השנה בהגשה מעניינת במיוחד
סימני ראש השנה בתבניות סיליקון אישיות יעניקו לכם שולחן חג יוקרתי יותר והגשה מעניינת ומוצלחת
- נועם זיגדון
- כ"ג אלול התשפ"א
סימני ראש השנה צילום: נועם זיגדון
מתכונים לסימני ראש השנה בהגשה מעניינת יותר
המצרכים לסימני ראש השנה בהגשה מעניינת יותר:
תבניות סיליקון קטנות
לכרת- כרישה:
- 2 כרישה /לוף – גדולים קצוצים דק דק
- מלח
- 4 ביצה M
- פלפל שחור
- 2 כפות שטוחות קמח
לעלי סלק:
- 8 עלי סלק - ללא הגזע קצוצים דק דק
- מים רותחים
- 2 ביצים
- 3 שיני שום כתוש
- פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 כך קמח
- מלח
לדלעת:
- 1 ק"ג דלעת
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל שחור
- קינמון (למי שאוהב)
- 1 כפית סוכר
- 2 כפות קמח
אופן ההכנה לסימני ראש השנה בהגשה מעניינת יותר:
הכנת כרת- כרישה:
- מפזרים מלח על הכרת הקצוץ ומשרים במשך כ-10 דקות
- סוחטים היטב ומוציאים את הנוזלים
- מוסיפים את הביצה, פלפל שחור וקמח ומערבבים היטב.
- שופכים את הבלילה לתבניות סיליקון אישיות.
הכנת עלי סלק:
- שופכים את המים הרותחים על עלי הסלק ומשרים אותם במשך כ-10 דקות, מסננים היטב וסוחטים מנוזלים
- מוסיפים את הביצים, השום, פלפל שחור, כמון, קמח ומלח ומערבבים היטב ואיחוד.
- מעבירים לתבניות סיליקון אישיות.
הכנת הדלעת:
- מבשלים את הדלעת בסיר עם מים עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה
- מוסיפים ביצים, מלח, פלפל שחור, קינמון, סוכר וקמח ומערבבים היטב לאיחוד.
- מעבירים לבניות סיליקון אישיות.
- מכניסים את תבניות הסילקון לתנור שחומם מראש על -180° ואופים במשך כ- 10 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות