בשרית וקלילה
מתכון לעוף עם שעועית לבנה
מנה בשרית קלילה ופשוטה להכנה בתיבול ביתי ומוצלח, שילוב חלקי העוף יחד עם השעועית הלבנה והרוטב האדום עם הירק הקצוץ יוצרים מנה משודרגת
- נועם זיגדון
- ד' אלול התשפ"א
עוף עם שעועית לבנה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם שעועית לבנה
המצרכים לעוף עם שעועית לבנה:
- 4 שוקיים או כרעיים
- 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1 כוס שעועית לבנה של סנפרוסט
- ½ 1 כפות רסק עגבניות
- 3 שיני שום פרוס
- 1 כפית כמון
- מעט שאטה גרוס
- ½ כפית מרק עוף
- פלפל שחור
- 1 כוס מים
- כוסברה קצוצה
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם שעועית לבנה:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד מספר שניות.
- מוסיפים כוס מים ורסק עגבניות ומערבבים היטב.
- מבשלים במשך 5 דקות ומוסיפים את העוף והשעועית הלבנה, מתבלים ומפזרים כוסברה
- מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה בנונית על אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות