מנה מושלמת
מתכון לעוף בתנור עם קולה ודבש
ארוחת צהריים מעניינת ומוצלחת עם חלקי עוף ותפוחי אדמה הנאפים בתנור ברוטב עסיסי המורכב מקולה, דבש, קטשופ ומגוון תבלינים משובחים, יעניקו את המנה המושלמת לארוחה יוקרתית יותר
- נועם זיגדון
- ג' אלול התשפ"א
עוף בתנור עם קולה ודבש צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף בתנור עם קולה ודבש
המצרכים לעוף בתנור עם קולה ודבש:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 עוף שלם / כרעיים
- תפוחי אדמה חתוכים לחצאים / רבעים
לרוטב:
- 1 כוס קולה
- 1/2 כוס דבש
- 3 שיני שום כתוש
- 3 כפות קטשופ
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כף מלח
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית כמון
- מעט אגוז מוסקט
- ¼ כפית שאטה גרוס
אופן ההכנה לעוף בתנור עם קולה ודבש:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים לרוטב ומערבבים היטב.
- שמים את חלקי העוף ותפוחי האדמה בתבנית ומעליהם יוצקים את המרינדה
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 200° ואופים במשך כשעה ורבע
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות