ארוחת צהריים
מתכון לתבשיל עוף עם זרעוני דלעת ואפונה
תבשיל עוף טעים ומיוחד בשילוב זרעוני הדלעת, האפונה, הגזר המגורד והתבלינים יוצרים ארוחת צהריים מוצלחת ואנינת טעם
- שולמית שחר
- כ"ג אב התשפ"א
- 1 תגובות
תבשיל עוף עם זרעוני דלעת ואפונה צילום: שולמית שחר
מתכון לתבשיל עוף עם זרעוני דלעת ואפונה / מאת: שחר שולמית
המצרכים לתבשיל עוף עם זרעוני דלעת ואפונה:
- מגש שוקיים
- 1 חבילת אפונה ירוקה (800 גרם)
- 500 גרם גזר מקולף ומגורר דק
- 1/2 כוס זרעוני דלעת
- צנצנת רוטב לקציצות (415 גרם)
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
אופן ההכנה לתבשיל עוף עם זרעוני דלעת ואפונה:
- מטגנים בשמן את הגזר יחד עם זרעוני הדלעת כ1/4 שעה ומערבבים מידי פעם
- מוסיפים לסיר את השוקיים ואת הרוטב ומטגנים אותם יחד עם הגזר עוד כ1/4 שעה בסיר מכוסה
- מוסיפים את האפונה, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים בסיר מכוסה עוד כ1/4 שעה.
- מידי פעם מרימים עם כף את הרוטב ומפזרים אותו מעל התבשיל.
- מבשלים עד שכל הרוטב מצטמק ונהיה סמיך וטעים.
- מגישים עם אטריות / אורז / קוסקוס או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות