מתכון לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ
מתכון משובח לקבביות בשר ירק קצוץ בשילוב עלי נענע ומגוון תבליני הבית, מתאים כתוספת למנה עיקרית בערב שבת או לארוחת צהרים בשרית ומוצלחת
- חני לוין
- כ"ב תמוז התשפ"א
קבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ צילום: נועם זיגדון
מתכון לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ
המצרכים לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 2 בצלים קצוצים דק
- צרור פיטרוזליה קצוצה דק
- צרור שמיר קצוץ דק
- חופן עלי נענע קצוצה
- 1 ביצה
- תבלין לגריל עוף
- פלפל שחור
- כמון
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ:
- בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה
- מכדררים לכדורים קטנים ומסדרים בתבנית אפיה
- מערבבים בקערית נפרדת 2 כפות שמן עם חצי כף פפריקה ומורחים את הקבביות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כחצי שעה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות